Osta tämä tuote ja ansaitse 33 pistettä (32,98 )

Presidentti 7′, 8′, 9′ biljardipöytä

1999,00 
Ansaitse 33 pistettä

Presidentti

• loistava
• Kotimainen

Simonis veran tyyppi

Simonis veran väri

Pool välinepaketti

Pöydän koko

Rungon väri

Pussinsuut

Vallikumin tyyppi

Peitekansi

HD teippaus

Kuvaus

Presidentti 7′, 8′, 9′ biljardipöytä

Presidentti on Suomen Biljardimyynti Oy:n korkeatasoinen kotimainen pool-biljardipöytä, joka soveltuu kaikkiin peliolosuhteisiin. Presidenttiä on myyty tuhansia kappaleita jo lähes 50 vuoden ajan. Presidentti on Suomen suosituin biljardipöytä.

Presidentin suosion syynä on sen vuosikausia kestäneen tuotekehittelyn tuloksena aikaansaatu viimeistelty laatu, ominaisuudet sekä kestävyys ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Presidentti-biljardipöydän runkorakenne on luokassaan ylivoimainen: Yksiosainen kiinteäksi kokonaisuudeksi rakennettu runko on käsityönä valmistettu vahvasta vanerista. Pöytä ei heilu eikä huoju! Vallit ovat täyttä umpipuuta, ja vallien kulmat kestävää kotimaista metallivalua. Vallien kiinnitys runkoon tehdään poikkeuksellisen vahvoilla 10 mm paksuisilla pulteilla, jotka eliminoivat värinät ja takaavat hyvän vasteen.Vallien kiinnitys on tehty kivilevyn läpi. Vallit on laminoitu ikikalvolla kolhiintumisen estämiseksi, ja vallien reunat on suojattu alumiinilistoin. Presidentti biljardipöytä on suunniteltu kestämään erittäin vaativaa käyttöä.

Presidentti biljardia on kolmea kokoa. Jokaisessa on vakiona tarkkuushiottu kivilevy (7′ koossa 19 mm, 8′ ja 9′ koossa 25 mm), ja vallikumivaihtoehdot ovat korkealaatuisia (Marathon tai Artemis).

Presidentti biljardipöydän ominaisuuksia voidaan haluttaessa myös räätälöidä ilman lisäkustannuksia. Veran väri on vapaasti valittavissa, ja pallopussien aukot voidaan valmistaa vaikeammiksi, jolloin pelaaminen on haastavampaa.

Presidentin sisältämät ominaisuudet on yleisesti totuttu näkemään vasta tuplasti kalliimmissa biljardipöydissä. Suomen biljardimyynti Oy valmistaa ja myy Presidentti biljardipöytää suoraan ilman välikäsiä, minkä takia hinta on saatu pöydän ominaisuuksiin nähden hämmästyttävän alas. Presidentti on lisäksi kotimaisuudessaan ekologinen ja suomalaista työllisyyttä edistävä ratkaisu.

Vertaa ominaisuuksia ja hintaa, ja tee valinta mitä ei tarvitse katua!

Presidentti biljardipöytää on saatavissa myös erikoisväreissä: Kysy lisää myyjiltämme.

Pelivälinepakettien sisältö.

Simonis 760/860 verkojen värivaihtoehdot.

Mallipöytä on nähtävissä ja testattavissa myymälässämme.

Lisätiedot

Paino 400 kg
Mitat 260 × 130 × 40 cm
Pelialue

100 x 200 (7')
112 x 224 (8')
127 x 254 (9')

Suositeltu minimi tilantarve

400 x 500 (7')
412 x 524 (8')
427 x 554 (9')

Paino

300 kg (7')
400 kg (8')
450 kg (9')

Koko

, ,

Väri

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Presidentti 7′, 8′, 9′ biljardipöytä”

Saatat myös pitää...