Tilaus- ja sopimusehdot

Tuotteiden toimitusehdot

Varastosta löytyvät tuotteet toimitamme postiin noin 1-7 päivän sisällä tilauksesta. Tukkurilta tilattavat tuotteet postitetaan niin nopeasti kuin mahdollista (n. 2-3 viikon sisällä tilauksesta). Muussa tapauksessa ilmoitamme asiasta sähköpostitse asiakkaalle.

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron. Joissakin käytetyissä tuotteissa voi olla myös marginaalivero.

Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin toimitettavat yli 100 euron tilaukset postikuluitta. Postiennakolla tilattaessa lähetyksiin lisätään postiennakkomaksu.

Toimituksista ulkomaille on sovittava erikseen.

Jos lähetyksessä on virhe (väärä tai viallinen tuote) vaihdamme sen uuteen tai johonkin muuhun tuotteeseen. Vaihto edellyttää väärän tai viallisen tuotteen palauttamista viikon sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitämme palautuskulut asiakkaalle edullisimman toimitustavan mukaisesti.

Jos kaikkia tilaukseen sisältyviä tuotteita ei löydy varastostamme, voimme asiakkaan niin halutessa lähettää tuotteet kahdessa tai useammassa erässä. Tällöin asia on mainittava tilauksen lisätiedoissa ja veloitamme jokaisen lähetyksen postikulut erikseen. Oletusarvoisesti postitamme kaikki tuotteet kerralla.

Kaikissa tuotteissamme pätee normaalit kuluttajasuojalain mukaiset takuu- ja palautusehdot. Osassa tuotteita on lisäksi valmistajan myöntämiä pitempiä takuita. Näistä löytyy tuotekohtaiset maininnat.

Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus pyydettäessä päästä laskutusasiakkaiksi.

HUOM! Sivuiltamme löytyvät tuotelistat eivät aina pidä 100% paikkaansa. Monien tuotteiden osalta valikoima vaihtuu jatkuvasti. Jos tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian, ja ehdotamme jotakin toista tilalle. Seuraa siis sähköpostiasi. Jos haluat erityisesti jonkin tietyn tuotteen tai mallin, kannattaa olla yhteydessä henkilökuntaamme.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com