Tilaus- ja sopimusehdot

Tuotteiden toimitusehdot

Varastosta löytyvät tuotteet toimitamme postiin noin 1-7 päivän sisällä tilauksesta. Tukkurilta tilattavat tuotteet postitetaan niin nopeasti kuin mahdollista (n. 2-3 viikon sisällä tilauksesta). Muussa tapauksessa ilmoitamme asiasta sähköpostitse asiakkaalle.

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron. Joissakin käytetyissä tuotteissa voi olla myös marginaalivero.

Postin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin toimitettavat yli 100 euron tilaukset postikuluitta. Postiennakolla tilattaessa lähetyksiin lisätään postiennakkomaksu.

Toimituksista ulkomaille on sovittava erikseen.

Jos lähetyksessä on virhe (väärä tai viallinen tuote) vaihdamme sen uuteen tai johonkin muuhun tuotteeseen. Vaihto edellyttää väärän tai viallisen tuotteen palauttamista viikon sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitämme palautuskulut asiakkaalle edullisimman toimitustavan mukaisesti.

Jos kaikkia tilaukseen sisältyviä tuotteita ei löydy varastostamme, voimme asiakkaan niin halutessa lähettää tuotteet kahdessa tai useammassa erässä. Tällöin asia on mainittava tilauksen lisätiedoissa ja veloitamme jokaisen lähetyksen postikulut erikseen. Oletusarvoisesti postitamme kaikki tuotteet kerralla.

Kaikissa tuotteissamme pätee normaalit kuluttajasuojalain mukaiset takuu- ja palautusehdot. Osassa tuotteita on lisäksi valmistajan myöntämiä pitempiä takuita. Näistä löytyy tuotekohtaiset maininnat.

Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus pyydettäessä päästä laskutusasiakkaiksi.

HUOM! Sivuiltamme löytyvät tuotelistat eivät aina pidä 100% paikkaansa. Monien tuotteiden osalta valikoima vaihtuu jatkuvasti. Jos tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian, ja ehdotamme jotakin toista tilalle. Seuraa siis sähköpostiasi. Jos haluat erityisesti jonkin tietyn tuotteen tai mallin, kannattaa olla yhteydessä henkilökuntaamme.

Maksupalvelutarjoaja

Lasku

Svea tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla. Valitessasi maksutavaksi Svea Bankn laskun saat aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Avoimet laskusi näet Omat sivut -palvelusta.

Svean laskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun.

Laskun maksaminen pienemmissä erissä

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Erämaksu

Svea erämaksu on kertaluotto, jolla voit valita haluamasi maksuajan kaupassa tarjotuista vaihtoehdoista. Huomioithan, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Avoimet luottosi näet Omat sivut -palvelusta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Erämaksuluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Svea Erämaksun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svean asiakaspalveluun.

Yrityslasku

Svea tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksenne laskulla.
Valitessanne maksutavaksi Svean yrityslaskun saatte aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme vähintään 5 euroa.

Svean yrityslaskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Ostaja vakuuttaa olevansa oikeutettu toimimaan sen yrityksen nimissä, jonka tiedoilla on ostosta tekemässä. Svealla on oikeus tarkistaa ostajan nimenkirjoitus- tai muu osto-oikeus kyseisessä yrityksessä.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme  +358 9 4242 3330 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Avoimet luottosi näet myös Omat sivut -palvelusta.

Svea noudattaa toiminnassaan henkilötietolakia, lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Svea Bank AB (publ), filial i Finland (3237195-7)
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
www.svea.fi