Osta tämä tuote ja ansaitse 83 pistettä (82,48 )

Olhausen Reno 7′, 8′, 8½’, 9′ biljardipöytä

4999,00 
Ansaitse 83 pistettä

Olhausen

Tilaustuote

Simonis veran tyyppi

Simonis veran väri

Pool välinepaketti

Pöydän koko

Tuotetunnus (SKU): SKU-816 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Olhausen Reno 7′, 8′, 8½’, 9′ biljardipöytä.

Olhausen on legendaarinen amerikkalainen biljardimerkki, jonka äärimmäisen korkeat laatukriteerit täyttävät biljardipöydät sopivat vaativimmille käyttäjille. Olhausen pöydät valmistetaan kaikki Yhdysvalloissa, ja brändi on saavuttanut USA:ssa vuosikymmenten kokemuksen, laadun, valikoiman ja palvelun myötä tittelin ”The Best in Billiards!”. Suomen Biljardimyynti Oy on Olhausen biljardipöytien ainoa auktorisoitu edustaja Suomessa.

Olhausenien viimeistely ja materiaalit ovat huippuluokkaa. Kantava rakenne on vahvaa massiivipuuta ja tarkkuushiottu kivilevy on 3 osainen ja 25 mm paksu. Kivilevy on Olhausen pöydissä aina aito Italian slate. Pöydillä on elinikäinen takuu.

Reno on täysin samaa laatua kuin muutkin Olhausen pöydät, vaikka hinta onkin edullisempi. Rakenne on samanlainen kuin kalliissa Olhauseneissa, mutta ulkopinnat on tehty viilutetusta puusta. Ulkonäkö on siis täysin samanlainen kuin umpipuisessakin pöydässä.

Hinta kuvan kokoonpanolle. Jotkin väri- ja materiaalivalinnat saattavat vaikuttaa hintaan. Voit itse vaikuttaa pöytäsi yksityiskohtiin suunnittelemalla sen Olhausenin suunnittelusivulla, mistä löydät myös muita pöytämalleja.

Pelivälinepakettien sisältö.

Simonis 760/860 verkojen värivaihtoehdot.

 

Lisätiedot

Paino 400 kg
Mitat 250 × 150 × 40 cm
Koko

, , ,

Väri

, , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Olhausen Reno 7′, 8′, 8½’, 9′ biljardipöytä”