Osta tämä tuote ja ansaitse 108 pistettä (107,23 )

Clash Steel Pro 9′ biljardipöytä

6499,00 
Ansaitse 108 pistettä

Clash Steel

Simonis veran tyyppi

Simonis veran väri

Pool välinepaketti

Kiven lämmitin

Tuotetunnus (SKU): SKU-1053-91 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Clash Steel Pro biljardipöytä on uutuus, jollaista ei ennen ole nähty. Klassisen turnauspöydän ulkomuoto kätkee sisälleen massiivisen salaisuuden. Runko on tehty teräksestä, mikä tekee pöydästä erittäin vakaan ja tarkan. Teräsrunko varmistaa, ettei pöytä vedä eikä huoju. Se kannattelee helposti vakiona toimitettavaa 30 mm kivilevyä, joka mahdollistaa pallolle parhaan mahdollisen vierinnän. Ja halutessasi optimoida pelattavuutta vielä yli maksimin on pöytään lisävarusteena saatavissa myös kiven lämmitin.

Clash Steel Pro biljardipöytä valmistetaan 100% Euroopassa parhaan laadun varmistamiseksi ja ylläpitämiseksi. Laatu sekä näkyy että tuntuu!

Vallikumit ovat Klematch Vector p-59. Vector on maailmanmestaruustason karakumi nyt ensimmäistä kertaa sovellettuna pool-pöytään! Vector tarjoaa äärimäisen tarkan vasteen. Clash Steel Pro pöydässä on Gabriels Pro pallokorit. Pallokorit on kiinnitetty ylhäältä, jolloin riskiä pallojen kolhiintumiselle ei ole. Jokaiseen pallokoriin mahtuu täysi 15 pallon sarja. Pallokorin takareunan muotoilu varmistaa, ettei pallo kimpoa takaisin pöydälle. Pallokorin nielu vastaa WPA (World Pool Association) standardia. Kulmapussin nielu on 11,7 cm ja keskipussin 13 cm. Vallipuu on valmistettu täydestä massiivitammesta, jotta vallit on saatu mahdollisimman jäykiksi ja värinättömiksi.

Tule tutustumaan Clash Steel Pro biljardipöytään myymälässämme. Esittelypöydässämme on myös kiven lämmitin!

Simonis veran värivaihtoehdot.

Lataa Clash Steel Pro pöydän esite.

Lue lisää huippulaatuisesta Clash Steel Pro 9′ biljardipöydästä valmistajan sivuilta: Clash

Pöytää on tilattavissa myös erikoisväreissä. Kysy lisää myyjiltämme. Pöydän värivaihtoehdot

Lisätiedot

Paino 500 kg
Mitat 300 × 150 × 50 cm
Koko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Clash Steel Pro 9′ biljardipöytä”