Osta tämä tuote ja ansaitse 25 pistettä (24,73 )

Presidentti 6½’ biljardipöytä

1499,00 
Ansaitse 25 pistettä

Presidentti

Simonis veran tyyppi

Simonis veran väri

Pool välinepaketti

Rungon väri

Pussinsuut

Vallikumin tyyppi

Peitekansi

Tuotetunnus (SKU): SKU-6-1 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Presidentti on Suomen Biljardimyynti Oy:n korkeatasoinen kotimainen biljardipöytä, joka soveltuu kaikkiin peliolosuhteisiin. Presidenttiä on myyty tuhansia kappaleita kaikkialle maahan jo yli 40 vuoden ajan. Presidentti on Suomen suosituin biljardipöytä.

Presidentin suosion syynä on sen vuosikausia kestäneen tuotekehittelyn tuloksena aikaansaatu viimeistelty laatu, ominaisuudet sekä kestävyys ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Presidentti-biljardipöydän runkorakenne on luokassaan ylivoimainen: Yksiosainen kiinteäksi kokonaisuudeksi rakennettu runko on käsityönä valmistettu paksusta vanerista. Pöytä ei heilu eikä huoju. Vallit ovat umpipuuta, ja vallien kulmat kestävää kotimaista metallivalua. Vallien kiinnitys runkoon tehdään poikkeuksellisen vahvoilla 10 mm paksuisilla pulteilla, jotka eliminoivat värinät ja takaavat hyvän vasteen. Vallit on laminoitu kolhiintumisen estämiseksi, ja vallien reunat on suojattu alumiinilistoin. Pöytä on suunniteltu kestämään vuosikaudet kovaakin käyttöä.

Presidentissä on vakiona tarkkuushiottu kivilevy, vallikumi on korkealaatuista, ja veran voi valita huippuluokan vaihtoehdoista.

Presidentti biljardipöydän ominaisuuksia voidaan haluttaessa myös räätälöidä ilman lisäkustannuksia. Veran väri on vapaasti valittavissa, ja pallopussien aukot voidaan valmistaa vaikeammiksi, jolloin pelaaminen on haastavampaa.

Presidentin sisältämät ominaisuudet on yleisesti totuttu näkemään vasta tuplasti kalliimmissa biljardipöydissä. Suomen biljardimyynti Oy myy Presidentti biljardipöytää suoraan ilman välikäsiä, minkä takia hinta on saatu hämmästyttävän alas pöydän ominaisuuksiin nähden. Presidentti on lisäksi kotimaisuudessaan ekologinen ja suomalaista työllisyyttä edistävä ratkaisu.

Vertaa ominaisuuksia ja hintaa – Ja tee valinta mitä ei tarvitse katua!

Presidentti biljardipöytää on saatavissa myös erikoisväreissä: Kysy lisää myyjiltämme.

Pelivälinepakettien sisältö.

Simonis 760/860 verkojen värivaihtoehdot.

Mallipöytä on nähtävissä ja testattavissa myymälässämme.

Lisätiedot

Paino 400 kg
Mitat 250 × 130 × 40 cm
Pelialue

92 x 184 (6½')

Suositeltu minimi tilantarve

392 x 484 (6½')

Paino

250 kg (6½')

Koko

Väri

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Presidentti 6½’ biljardipöytä”

Saatat myös pitää...