Osta tämä tuote ja ansaitse 24 pistettä (23,10 )
Ale!

Presidentti 6½’ biljardipöytä

1599,00  1400,00 
Ansaitse 24 pistettä

Presidentti
Paytrail osamaksulla
54,41 €/kk 36kk yhteensä 1958,85 €
73,66 €/kk 24kk yhteensä 1767,77 €
132,10 €/kk 12kk yhteensä 1585,20 €

Simonis veran tyyppi

Simonis veran väri

Pool välinepaketti

Rungon väri

Pussinsuut

Vallikumin tyyppi

Peitekansi

Tuotetunnus (SKU): SKU-6-1 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Presidentti on Suomen Biljardimyynti Oy:n korkeatasoinen kotimainen biljardipöytä, joka soveltuu kaikkiin peliolosuhteisiin. Presidenttiä on myyty tuhansia kappaleita kaikkialle maahan jo yli 40 vuoden ajan. Presidentti on Suomen suosituin biljardipöytä.

Presidentin suosion syynä on sen vuosikausia kestäneen tuotekehittelyn tuloksena aikaansaatu viimeistelty laatu, ominaisuudet sekä kestävyys ja ajaton ulkonäkö yhdistettynä erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Presidentti-biljardipöydän runkorakenne on luokassaan ylivoimainen: Yksiosainen kiinteäksi kokonaisuudeksi rakennettu runko on käsityönä valmistettu paksusta kotimaisesta vanerista. Pöytä ei heilu eikä huoju. Vallit ovat umpipuuta ja vallien kulmat kestävää kotimaista metallivalua. Vallien kiinnitys runkoon tehdään poikkeuksellisen vahvoilla 10 mm paksuisilla pulteilla, jotka eliminoivat värinät ja takaavat hyvän vasteen. Vallit on laminoitu kolhiintumisen estämiseksi, ja vallien reunat on suojattu alumiinilistoin. Pöytä on suunniteltu kestämään vuosikaudet kovaakin käyttöä.

Presidentissä on vakiona tarkkuushiottu kivilevy, vallikumi on korkealaatuista, ja veran voi valita huippuluokan vaihtoehdoista.

Presidentti biljardipöydän ominaisuuksia voidaan haluttaessa myös räätälöidä ilman lisäkustannuksia. Veran väri on vapaasti valittavissa, ja pallopussien aukot voidaan valmistaa vaikeammiksi, jolloin pelaaminen on haastavampaa.

Presidentin sisältämät ominaisuudet on yleisesti totuttu näkemään vasta tuplasti kalliimmissa biljardipöydissä. Suomen biljardimyynti Oy myy Presidentti biljardipöytää suoraan ilman välikäsiä, minkä takia hinta on saatu hämmästyttävän alas pöydän ominaisuuksiin nähden. Presidentti on lisäksi kotimaisuudessaan ekologinen ja suomalaista työllisyyttä edistävä ratkaisu.

Vertaa ominaisuuksia ja hintaa – Ja tee valinta mitä ei tarvitse katua!

Presidentti biljardipöytää on saatavissa myös erikoisväreissä: Kysy lisää myyjiltämme.

Pelivälinepakettien sisältö.

Simonis 760/860 verkojen värivaihtoehdot.

Mallipöytä on nähtävissä ja testattavissa myymälässämme.

Lisätiedot

Paino400 kg
Mitat250 × 130 × 40 cm
Pelialue

92 x 184 (6½')

Suositeltu minimi tilantarve

392 x 484 (6½')

Paino

250 kg (6½')

Koko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...